Om oss

ABC RÄDDA LIV ägs av mig Maria Patriksson jag har varit  verksam och aktiv inom friskvårdssektorn i många år. Som 15 åring gick jag Svenska fotbollsförbundets

ungdomsledarutbildning U1 och U2 för att kunna hjälpa till som tränare. Redan då väcktes intresset för att jobba med utbildning och få människor att utvecklas.

Jag har varit engagerad inom idrottsrörelsen i ca 30 år både som aktiv och ledare. Min drivkraft har varit att få andra att utvecklas genom positiv feedback och uppsatta delmål.

 

Jag är av Röda Korset certifierad utbildare inom Första hjälpen/HLR vuxen och innehar då även en specialutbildning inom Första hjälpen Hjärt- lungräddning Barn.

Det innebär att jag regelbundet blir kvalitetssäkrad och anlitas som instruktör för Röda Korset, samtidigt som jag driver mitt egna företag.

Jag är även utbildad pedagogisk handledare av Röda Korset.

 

Genom att erbjuda utbildningar inom Första hjälpen HLR bidrar vi till att fler har möjlighet att rädda liv.

Tillsammans kan vi göra en samhällsinsats, där vi har möjlighet att göra en medmänsklig gärning som i stunden kan vara skillnad på liv och död.

 

Kvalitetssäkrade utbildningar

Alla instruktörer är certifierade av Röda Korset och vi utgår från Röda Korsets kursupplägg i våra utbildningar. Det innebär att våra utbildningar är kvalitetssäkrade. 
Att gå på kurs hos oss innebär 70 % praktiska övningar, fokus på att nå kursmålen tillsammans med våra positiva engagerade instruktörer.
Målet för oss är att du som deltagare är nöjd med din utbildning och att du kommer att våga ingripa om olyckan är framme.
Intyg
Alla deltagare får efter genomförd utbildning ett personligt utbildningsbevis.
I intyget återfinns även en dokumentation av de viktigaste handgreppen och momenten som utbildningen omfattar. 
Nöjdkundgaranti

Våra deltagare ger oss betyg 3,8 av 4 möjliga i helhetsbetyg därför kan vi lämna nöjdkundgaranti.

Det innebär att du får pengarna tillbaka om vi inte nått kursmålen med din utbildning.

 

 -Jag kan rädda ditt liv kan du rädda mitt?

- Tillsammans kan vi göra en medmänsklig gärning som kan vara skillnad på liv och död. 

 

Maria Patriksson VD ABC Räddaliv