Hjärtstartare / AED 
Varje sekund räknas för att rädda någons liv vid plötsligt hjärtstopp!
Enligt HLR rådet ökar dina chanser till att överleva med 50 - 70% med att snabbt använda hjärtstartare. Kedjan som räddar liv är tidigt larm, tidig hjärt-lungräddning, tidig defibrillering användandet av hjärtstartare innan ambulanspersonal anländer till plats!
Hjärtstartaren som ger dig självförtroendet att agera! 
Powerheart hjärtstartare från Cardiac Science har inbyggd vägledning med tydlig röstinstruktion och visuell guidning, och är därför mycket enkla att använda. Hjärtstartaren fungerar lika bra på arbetsplatsen, i föreningslivet eller hemmet.

  • Robust och hållbar design för att klara av tuffare miljöer.

  • Varje dag testar Powerheart AED alla de viktigaste komponenterna som batteriet, programvaran, elektriska kretsar och elektroderna(närvaro och funktion) för att säkerställa att de alltid fungerar.

  • Varje vecka laddas högspänningselektroniken i AED-enheten upp delvis.

  • Varje månad laddas högspänningselektroniken i AED-enheten upp helt.

 

Om något inte är som det ska byter statusindikatorn på AED-enhetens handtag färg från grönt till rött och en ljudsignal avges som talar om för användaren att enheten behöver service. Powerheart AED alltid redo att rädda liv om en akut situation skulle uppstå.

Den uppfyller alla kvalitetskrav som Röda Korset önskar och det är anledningen till varför just världens största katastroforganisation som Röda Korset har valt att använda hjärtstartaren Cardiac Sience Powerheart AED.